FlashBack heeft een lange geschiedenis. Van zangvereniging Ons Genoegen in 1920 naar Popkoor Kats en sinds 2008 Flashback.

Flashback is net als haar voorgangers een gemengd koor. Het huidige repertoire bestaat uit popmuziek van de laatste decennia.

Een greep uit ons repertoire:

Crazy – Gnarls Barkley

Ik heb je lief – Paul de Leeuw

Ik zou zo graag – Jurk

Love Yourself – Justin Bieber

My Immortal – Evanescence

Royals – Lorde

En nog veel meer..


 

Vanaf april 2015 is Francis de Jonge onze dirigent.

25 jaar geleden begon Francis de Jonge haar muzikale carrière als zangeres bij het barbershopkoor de Sea Sound Singers uit Vlissingen. Door jaren privé-zanglessen te volgen werden haar zangkwaliteiten steeds beter. Ze heeft de oprichting en eerste 5 jaar meegemaakt als zangeres van het bekende koor A-58.

Bij de Sea Sound Singers, vervulde zij de functie van assistent-dirigent. Zo begon ook haar dirigentschap vastere vorm te krijgen.

In 2002 werd Francis gevraagd om dirigente te worden van het 55+ dameskoor Binaeh Zuuver. Tevens heeft ze gedurende 6 jaar als dirigente gefunctioneerd bij het barbershopkoor de Goose City Singers uit Goes. Om zich  in de koordirectie te blijven ontwikkelen heeft ze een 3-jarige dirigentenopleiding gevolgd bij de barbershoporganisatie Holland Harmony.

Wij hebben met Francis een zeer ervaren en deskundig dirigente aan ons popkoor kunnen verbinden!

Dirigente Francis de Jonge

Realisatie*webdesign Middelburg 2021 © Alle rechten voorbehouden Flashback-Goes