Wat?

Zingen in een popkoor !!

Bij wie?

flashback

Waar?

Bibliotheek Goes, Oostwal 34, 4461 JT Goes

Wanneer?

Elke woensdag van 19.45 tot 22.00 uur

Wie?

Jongens en meisjes, mannen en vrouwen van 18 tot 50* jaar

Hoe?

Bel of mail als je een keer langs wil komen!

Geniet je van popmuziek uit de jaren '50 tot en met heden? De periodes van rock 'n roll, flower power, soul, hip-hop, hardrock en disco?
Meld je dan aan!!

Waarom zingen bij een popkoor?
Er zijn veel mensen die iets met zingen willen doen, ooit les hebben gehad, of gewoon nieuwsgierig zijn naar hoe het is om samen te zingen. Zingen bij een popkoor is een bij uitstek geschikte en leuke mogelijkheid om dat in praktijk te brengen! Het verrassende van een popkoor is dat er zoveel verschillende aspecten aan te pas komen. Allereerst het plezier dat je hebt door het samensmelten van alle stemmen en niet in het minst door de energie die ontstaat. We geven ook ruim aandacht aan stemtechniek:
- volume maken in de laagte en hoogte
- articulatie
- ademsteun.

Ook expressie, uitstraling, timing, kleur en sound zijn belangrijke aspecten. Je gehoor wordt getraind en zingen geeft behalve energie ook voldoening! Wist je dat zingen ook nog 's heel goed voor je gezondheid is? Lees dit artikel maar 's. http://www.nu.nl/gezondheid/1860065/zingen-is-gezond.html

Voor wie?
Het koor is voor iedereen die van zingen houdt en een beetje lef en motivatie heeft. Er is altijd plaats voor nieuwe leden. Leeftijd is vanaf ongeveer 18 jaar. Voorafgaand aan het lidmaatschap kun je met ons kennismaken en met de repetitie meedoen. Als je een keer wilt komen kijken en luisteren bij flashback, mail dan even.

Nieuwe leden krijgen een stemtest. Deze test, die afgenomen wordt door de dirigent, bepaalt je stemsoort en wijst uit waar je plaats in het koor is en wat je eventueel kunt verbeteren.
Misschien vind je het afleggen van een stemtest best eng maar... heel het koor is je voorgegaan en de meesten vonden het 100% meevallen.

* De leeftijdsgrens ligt in principe op 50 jaar, bij zangers met voldoende talent en ervaring kunnen daar uitzonderingen op gemaakt worden.

Bezoekers

Today6
Yesterday28
This week170
This month880
Total127863

zaterdag 24 maart 2018