LeonBours

Donderdag 12 maart bereikte ons het droevige bericht dat onze dirigent Léon Bours na een korte ziekenhuisopname is overleden. In januari vierden we met hem zijn 10 jarig jubileum bij popkoor Flashback. 10 jaar waarin hij met zijn vakkundigheid en zijn gedrevenheid ons zoveel heeft geleerd en ons koor steeds weer naar een iets hoger niveau kon tillen.

Samen met Léon mochten we twee grandioze optredens geven in de Mythe. We hadden er altijd weer plezier in als we van ons eigen repertoire afstapten om samen te werken met anderen. Hoogtepunt hierbij was toch wel de voorstelling "De bende van Beuving" op 1 november 2014. Van Middelburg Vòlkoren maakten we elk jaar weer een feestje.

Wat zullen we zijn passie, kennis, enthousiasme en humor missen. De whisky-momentjes, de soms wat flauwe grappen, maar ook de gezelligheid na de repetities.

Ons medeleven gaat uit naar Lonneke, Dieuwertje en verdere familie. Ook de leden van Cantare, Encore, Timeless en het Scheldeloodsenkoor wensen we heel veel sterkte met dit grote verlies.

Op 27 november 2015 is er een herdenkingsconcert gehouden voor Léon Bours samen met Cantare en het Scheldeloodsenkoor.
De opbrengst van dit concert komt ten goede aan het Leendert de Broekertfonds.

Bezoekers

Today27
Yesterday26
This week27
This month341
Total123830

maandag 11 december 2017